Verzendinformatie

Binnen Nederland verzenden wij vrijwel altijd met PostNL, maar wegens omstandigheden of drukte kan het gebeuren dat we met andere pakketdiensten werken.
Naar België worden de pakketten vaak overgenomen door BPost, maar we gebruiken ook vaak DPD of UPS.

Onder normale omstandigheden wordt een pakket na verzending de volgende dag aangeboden door de pakketdienst.

Bestellingen die voor 15.00 uur geplaatst zijn worden dezelfde dag nog verwerkt, echter kan het natuurlijk zijn dat we wat levertijd op je bestelling zit.
Zeker bij custom builds die wij voor jou helemaal tip top op maat gaan bouwen nemen we de tijd om ervoor te zorgen dat deze in perfecte conditie bij jou komt.
Houdt er daarom rekening mee dat het verzendklaar maken van een custombuild enkele dagen kan duren.

Wil jij, ondanks onze buitengewone inpakkunsten, liever jouw build bij ons ophalen?  Dat kan!  Laat ons even wat weten en dan stemmen we met je af wanneer je hem op mag komen halen :)

 

 

Kleine lettertjes (omdat het juridisch nou eenmaal moet)

Wij streven er uiteraard naar altijd uiterlijk op het afgesproken tijdstip te leveren. Dit gebeurt zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 30 dagen, tenzij een kortere of langere leveringstermijn is afgesproken. Mocht er toch te laat worden geleverd, en er is geen sprake van overmacht, dan heeft u als koper - wanneer is afgesproken dat u tegelijk bij levering zou betalen - het recht de betaling uit te stellen tot er wel is geleverd. Als u dat wilt kunt u bij te late levering de koopovereenkomst geheel of gedeeltelijk ontbinden, behalve wanneer de ernst van de overschrijding van de leveringstermijn dit niet rechtvaardigt.

Levering gebeurt op het adres dat u aan ons heeft doorgegeven. Als de bezorging is vertraagd, of als een bestelling of dienst niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt u hiervan zo spoedig mogelijk bericht. De uiterste termijn hiervoor is 30 dagen nadat u de (koop)overeenkomst heeft gesloten. Na deze termijn heeft u het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden en recht op eventuele schadevergoeding.

Na ontbinding zullen wij het bedrag dat u heeft betaald zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen.

Als de levering van een apart besteld product onmogelijk blijkt te zijn, doen wij ons best om u een vervangend artikel te leveren. Uiterlijk bij de bezorging zal dit op duidelijke en begrijpelijke wijze worden gemeld. Gaat het om een koop op afstand (zie artikel 10), dan kunt u alsnog gebruik maken van uw herroepingsrecht. De kosten van retourzending zijn in dat geval voor onze rekening.

Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust tot het moment van bezorging aan u of aan een door u aangewezen derde, bij ons, tenzij u zelf voor een aflevermethode heeft gekozen die wij niet standaard aanbieden.